Aan de slag gaan bij Peppers Health Center is een investering in gezondheid.

Ziek zijn kost geld! Zorgen dat je gezond blijft is dus een goede investering. 
Teveel mensen accepteren dat als ze ouder worden minder fit worden en minder kracht krijgen. Sporten is voor velen teveel moeite of gewoon niet leuk. Sommigen zouden niet gaan sporten, zelfs als ze geld zouden bijkrijgen! 
Peppers Health Center zorgt ervoor dat je met een minimale inspanning zo veel mogelijk resultaat behaalt. Bovendien ga je het nog leuk vinden ook!

sdf
sfd
dsf
dsf
sfd
sf
gezondheid

Door jouw dierbaren door te verwijzen naar Peppers Health Center zorg je ervoor dat ze veel langer zelfstandig aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld: jouw ouders kunnen langer zelfstandig wonen en hoeven dus niet naar een duur rusthuis.

Jeugd die reeds te weinig beweegt en met overgewicht kampt, leert de eerste stappen zetten naar een gezonde levensstijl. Personen in jouw omgeving met rugklachten, reumatische klachten, hart -en vaatziekten, slaapproblemen, diabetes… leren met meer beweging en gezonde voeding terug te genieten van het leven op een veilige manier. 
 

Wat is de beste investering? Extra geld investeren in doktersbezoeken en medicatie of sterke spieren? Een dokter met bijhorende medicatie kan er voor zorgen dat je eventueel dagdagelijkse handelingen in huis nog aankan. Sterke spieren zorgen dat je weer kunt genieten van een wandeling, van spelen met de (klein)kinderen,  van een leuke uitstap of reis. 

Het is nooit te laat om te bewegen bij Peppers Health Center. Zelfs al heb je vandaag hulp nodig om in en uit de auto te stappen, bij Peppers Health Center kan je snel weer zo sterk en fit worden als 10 jaar geleden. 

Start en stop
wanneer jij wil

Onze klanten blijven uit enthousiasme, niet door een lidmaatschap waar ze niet onderuit kunnen. 
Bij ons kan je stoppen wanneer jij dat wil. Enkel als je vast overtuigd bent dat je dit lang wil volhouden kies je voor ons voordeligere abonnementen 6, 12 of 18 maanden. 

Wil je graag maandelijks kunnen opzeggen zonder verder financieel geëngageerd te zijn start dan met de flexibele formule aan 79€/maand* 
Ben je net als wij overtuigd dat Peppers Health Center een essentieel onderdeel is van jouw gezonde leven, dan kan je kiezen voor een voordeliger resultaat abonnement van 6, 12 of 18 maanden*.

Hoe langer je looptijd hoe voordeliger het wordt. Je kan dit doen om geld te besparen , of om jezelf nog meer te motiveren om dit vol te houden.  

(*) een nieuw lid betaalt een éénmalige activatiekost van 59€, aan de activatiekost wordt dan het abonnement naar keuze gekoppeld. (de activatiekost omvat een volledig begeleide opstartafspraak inclusief bodyscan, anamnese, cardiotest en instelling op maat van alle toestellen door een coach)

Bij Peppers Health Center wordt rekening gehouden met 30 dagen verlof op jaarbasis en wordt er steeds rekening gehouden met medische redenen met medisch doktersattest. 

Tijdens een kennismakingsgesprek worden onze formules heel duidelijk en geheel vrijblijvend toegelicht.