Leg jij de focus op
bewegen of afslanken?

Peppers Health Center is de eerste stap om je persoonlijke doel te realiseren. Of je nu wil afvallen of eindelijk komaf wil maken met die hardnekkige rugklachten. Peppers Health Center is er voor iedereen. 

Onze slimme toestellen helpen je om je doel veilig en efficient te behalen en onze coaches geven je een extra duwtje in de rug wanneer het wat minder gaat.
Waar wacht je nog op?

sdf

Ik wil overwegend
bewegen

Ontdek onze slimme eGym cardio en kracht toestellen. Wij hebben alles in huis om je doel te halen.

Ik wil overwegend
afslanken

Ontdek onze verschillende manieren om jou te helpen bij je voedingspatroon.

Onze voordelen

Welkom bij
de familie

Peppers Health Center is een gezellige club waar een leuke positieve sfeer heerst. Onze coaches zijn warme en vriendelijke mensen die oprecht willen dat jij gezonder en fitter gaat worden. Zij willen ook dat jij eGymmen tof gaat vinden.

Persoonlijke fitness
training met eGym

Je moet anders trainen om spieren op te bouwen, gewicht te verliezen of te herstellen na een blessure. Jouw trainingsplan en individuele trainingen zijn precies op maat en gepersonaliseerd om jouw trainingsdoelen en jouw persoonlijke fysieke behoeften te ondersteunen.

Eenvoudig, snel
en effectief

Het eGym principe luidt: fit en vitaal in 2 x 30 minuten per week. Geen ingewikkeld gedoe. Vanaf de eerste eGym sessie ga je voelen, dit kan ik volhouden, dit gaat werken. Hier moet ik niet bij nadenken, gewoon doen en… suprise, ik vind het nog leuk ook!

Jouw resultaten
zijn meetbaar

Jonger scoren met jouw cardiologische leeftijd in vergelijking met een vorige test, een beter inbodyscore op lichaamssamenstelling en het visueel verminderen van jouw biologische leeftijd geven je een extra boost en motivatie om door te gaan. 
Het behalen van activiteitslevels werkt extra motiverend.

Wij helpen je
vol te houden

Bij Peppers Health Center starten we met 2 vaste afspraken. 1 opstartafspraak en 1 opvolgafspraak na 5 weken. Onze volautomatische toestellen zijn ook coaches op zich want ze adviseren wanneer het tijd wordt voor een nieuwe krachtmeting of conditietest. Iedereen heeft wel eens wat extra motivatie nodig om te doen wat goed voor je is.

We zijn bijna
fulltime open

Peppers Health Center werkt deels met onbemande openingsuren. Ontdek waarom dat alleen maar voordelen voor jou oplevert.

Is Peppers Health Center iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een plaats om meer te bewegen, te werken aan je gezondheid en tips om af te slanken in regio Wetteren? Dan is Peppers Health Center beslist iets voor jou! Zet nu de eerste stap naar een gezonde levensstijl en doe vrijblijvend de Peppers test.