Geen tijd of zin om lang te
sporten?

Peppers Health Center is er voor iedereen die graag fit en gezond wil zijn, maar geen tijd of geen zin heeft om urenlang te sporten.

fsd
fsd
sfd

Wie zijn onze klanten

Drukke mama’s
en papa’s?

Ben jij een (te) drukke mama of papa? Twee keer per week is het tijd voor jezelf!
Regelmatig sporten is ook voor jou superbelangrijk! Weer een fris hoofd, je figuur en gewicht behouden, gewoon fit en gezond blijven.

Jong en graag
even offline?

Bij Peppers Health Center kan je terecht vanaf 16 jaar. Voor de jeugd zijn er al veel mogelijkheden om aan sport te doen. Toch kiezen heel wat jongeren voor Peppers Health Center, vaak om verschillende redenen.

Fit en gezond jouw
carrière uitbouwen?

Voorkom een burn-out, maar vooral breng meer energie in je leven. Vaak denken we dat we geen tijd hebben om te sporten, maar regelmatig sporten geeft je net meer tijd.

Het leven begint
bij 40 jaar

Vanaf deze leeftijd maakt wel of geen sport meer en meer verschil. Als je op deze leeftijd niet aan je lichaam werkt dan gaat de tijd je nu heel snel inhalen.

Ik ben geen
senior...

Hoe ouder je wordt, hoe groter het verschil tussen iemand die wel en die niet sport. 2x per week 30' eGym houdt je lichaam sterk en het cardioprogramma houdt je hart jong.

Op pensioen?
Geniet van het leven.

Als je de 50 gepasseerd bent, verlies je steeds sneller spieren en spierkracht. Goed nieuws: zelfs na je 90ste levensjaar kan je met het eGym circuit nog op korte tijd spierkracht opbouwen.

Blessure of medische
aandoening?

Peppers Health Center is geen ziekenhuis of revalidatiecentrum en neen niet iedere medewerker is een kiné. Wel weten we dat je spieren sterker en je gewrichten soepeler maken ervoor zorgt dat tal van lichamelijke klachten snel verbeteren of verdwijnen.

Succesverhalen

Tevreden klant Peppers Health Center Wetteren

Reumatoïde artritis

Ik was op zoek naar specifieke beweging die een positieve invloed kon hebben op de reumatoïde artritis waar ik mee kamp. Ik ben zeer tevreden over het bereikte resultaat en ik doe enthousiast verder.

- Lucien

Tevreden klant eGym Wetteren Peppers Health Center

Bloeddruk verlagen succes

Mijn bloeddruk wou ik beter onder controle krijgen, daarnaast wou ik ook graag wat kilootjes kwijt en mijn spiermassa verhogen. Ondertussen heb ik mijn doelstelling bereikt en train ik verder.

- Wim

Tevreden klant diabetes 2 eGym Wetteren

Diabetes Type 2 stabiel

Mijn diabetes type 2 is stabiel en onder controle, mijn vetmassa is gedaald, kortom mijn algemeen gevoel is uitstekend.

- Luc

Tevreden klant Peppers Health Center

Duidelijk resultaat

Het resultaat is voor mezelf heel duidelijk. Ik voel me fitter, slaap veel beter, drink minder alcohol, let op mijn voeding en probeer regelmatig iets te eten.

- Johan

Tevreden klant diabetes fit gym Peppers Health Center

Diabetes type 2

Met mijn diabetes type 2 heb ik ondertussen een prima bloeduitslag gekregen want mijn suikerwaarden waren gedaald van 7,6 naar 6,3 en dit door eGym en aangepaste voeding. Ik had zelf nooit gedacht dat ik dit zou kunnen en bovendien doe ik het nog graag ook.

- Annette

Tevreden klant afslanken voeding Vitabox Wetteren

Vitabox

Vier weken echt bewust omgaan met voeding, lekker, gezond en gevarieerd eten. De resultaten zijn verbluffend en een aanzet om anders te eten: meer energie, minder pijn, minder kilo’s.

- Veerle

Tevreden klant eGym Peppers Health Center

eGym

De “fit for life” visie van Peppers Health Center heeft mij geholpen om mijn leven in handen te nemen en ook gezonder te gaan leven. Doorzetten lukt door de resultaten die ik zelf zie en kan opvolgen in mijn eGym fitness app.

- Peggy

Tevreden klant eGym Wetteren

Meer energie en meer slaap

Ik heb terug meer energie, slaap veel beter en ben op 2 maanden tijd 6 kg afgevallen. Ook zijn de fysieke klachten ( rug en heup) sterk afgenomen.

- Leen

Tevreden klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

De Vitabox is me heel goed bevallen. Gevarieerde en lekkere gerechten, geen honger gevoel door de eiwitrijke tussendoortjes en de kilootjes die ik nog kwijt wou, gingen er af.

- Cindy

Klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

Heel tevreden over de Vitabox: vooral de afwisseling gedurende de 4 weken was een verademing

- Annick

Is Peppers Health Center iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een plaats om meer te bewegen, te werken aan je gezondheid en tips om af te slanken in regio Wetteren? Dan is Peppers Health Center beslist iets voor jou! Zet nu de eerste stap naar een gezonde levensstijl en doe vrijblijvend de Peppers test.

Zet je eerste stap

Maak kennis
met onze werking

Iedereen weet het wel, voldoende bewegen is levensbelangrijk. Bewegen in combinatie met een gezond eetpatroon zorgen voor een gezonde levensstijl.

Het Peppers Health Center is er voor iedereen die gewone fitness of sport maar niets vindt… of gewoon er niet te veel tijd wil aan verliezen. 
Fitnessfanaten, topsporters  en krachtsporters gaan zich niet thuis voelen bij het Peppers Health Center. 

Het Peppers Health Center is er voor mensen van 16 tot 99 jaar jong die graag fit en gezond willen blijven door op een verantwoorde manier te gaan bewegen. 

Kom gratis en vrijblijvend ontdekken of jij je thuis voelt in onze club. Maak nu een afspraak voor een gratis en uitgebreid vrijblijvend infomoment. 

Leg je afspraak
meteen vast