Zet je eerste stap

Maak kennis
met onze werking

Iedereen weet het wel, voldoende bewegen is levensbelangrijk. Bewegen in combinatie met een gezond eetpatroon zorgen voor een gezonde levensstijl.

Het Peppers Health Center is er voor iedereen die gewone fitness of sport maar niets vindt… of gewoon er niet te veel tijd wil aan verliezen. 
Fitnessfanaten, topsporters  en krachtsporters gaan zich niet thuis voelen bij het Peppers Health Center. 

Het Peppers Health Center is er voor mensen van 16 tot 99 jaar jong die graag fit en gezond willen blijven door op een verantwoorde manier te gaan bewegen. 

Kom gratis en vrijblijvend ontdekken of jij je thuis voelt in onze club. Maak nu een afspraak voor een gratis en uitgebreid vrijblijvend infomoment. 

Leg je afspraak
meteen vast

Hoe ziet je eerste dag eruit?

Eerst een uitgebreide
opstart van 2 uur

We maken eerst een bodyscan of lichaamsanalyse die uitgebreid wordt besproken

We leren je graag kennen en doorlopen samen een korte vragenlijst waar ook gepeild wordt naar eventuele medische beperkingen waar we graag rekening mee houden.

sfd
fds
sdf
sfd

Je bent helemaal klaar
om te sporten

We laten je een fietstest doen die je cardiologische leeftijd bepaalt en waaruit je cardioprogramma’s op maat worden opgemaakt.

De conditietest heeft je opgewarmd om aan de slag te gaan in het eGym circuit. We stellen ieder toestel correct in en laten je een eerste krachtmeting doen.

We lopen graag mee met  je eerste training om je te begeleiden en bij te sturen waar nodig.

Na je eerste circuittraining van 30 minuten volgt nog een cardiotraining op maat (volgens jouw conditietest) van ongeveer 20 minuten. Tijdens deze cardiotraining kan je opteren om gebruik te maken van de iventri afslankgordel die je helpt centimeters te reduceren ter hoogte van uw taille en buik.

Jouw training zit erop, we gaan stretchen en overlopen nog even samen de eGym fitness app die op jouw smartphone is geïnstalleerd.

Je bent nu klaar om verder te bewegen volgens jouw eigen agenda. Het is aangeraden om 2 x in de week 1 uurtje te plannen in jouw agenda om jouw programma op maat af te werken. 

Succesverhalen

Tevreden klant Peppers Health Center Wetteren

Reumatoïde artritis

Ik was op zoek naar specifieke beweging die een positieve invloed kon hebben op de reumatoïde artritis waar ik mee kamp. Ik ben zeer tevreden over het bereikte resultaat en ik doe enthousiast verder.

- Lucien

Tevreden klant eGym Wetteren Peppers Health Center

Bloeddruk verlagen succes

Mijn bloeddruk wou ik beter onder controle krijgen, daarnaast wou ik ook graag wat kilootjes kwijt en mijn spiermassa verhogen. Ondertussen heb ik mijn doelstelling bereikt en train ik verder.

- Wim

Tevreden klant diabetes 2 eGym Wetteren

Diabetes Type 2 stabiel

Mijn diabetes type 2 is stabiel en onder controle, mijn vetmassa is gedaald, kortom mijn algemeen gevoel is uitstekend.

- Luc

Tevreden klant Peppers Health Center

Duidelijk resultaat

Het resultaat is voor mezelf heel duidelijk. Ik voel me fitter, slaap veel beter, drink minder alcohol, let op mijn voeding en probeer regelmatig iets te eten.

- Johan

Tevreden klant diabetes fit gym Peppers Health Center

Diabetes type 2

Met mijn diabetes type 2 heb ik ondertussen een prima bloeduitslag gekregen want mijn suikerwaarden waren gedaald van 7,6 naar 6,3 en dit door eGym en aangepaste voeding. Ik had zelf nooit gedacht dat ik dit zou kunnen en bovendien doe ik het nog graag ook.

- Annette

Tevreden klant afslanken voeding Vitabox Wetteren

Vitabox

Vier weken echt bewust omgaan met voeding, lekker, gezond en gevarieerd eten. De resultaten zijn verbluffend en een aanzet om anders te eten: meer energie, minder pijn, minder kilo’s.

- Veerle

Tevreden klant eGym Peppers Health Center

eGym

De “fit for life” visie van Peppers Health Center heeft mij geholpen om mijn leven in handen te nemen en ook gezonder te gaan leven. Doorzetten lukt door de resultaten die ik zelf zie en kan opvolgen in mijn eGym fitness app.

- Peggy

Tevreden klant eGym Wetteren

Meer energie en meer slaap

Ik heb terug meer energie, slaap veel beter en ben op 2 maanden tijd 6 kg afgevallen. Ook zijn de fysieke klachten ( rug en heup) sterk afgenomen.

- Leen

Tevreden klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

De Vitabox is me heel goed bevallen. Gevarieerde en lekkere gerechten, geen honger gevoel door de eiwitrijke tussendoortjes en de kilootjes die ik nog kwijt wou, gingen er af.

- Cindy

Klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

Heel tevreden over de Vitabox: vooral de afwisseling gedurende de 4 weken was een verademing

- Annick

Is Peppers Health Center iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een plaats om meer te bewegen, te werken aan je gezondheid en tips om af te slanken in regio Wetteren? Dan is Peppers Health Center beslist iets voor jou! Zet nu de eerste stap naar een gezonde levensstijl en doe vrijblijvend de Peppers test.