Wil je graag enkele
overtollige kilootjes kwijt?

Wil je graag enkele overtollige kilootjes kwijt en wil je graag snel resultaat omdat je anders de moed verliest?

Het ketosedieet is de oplossing! Succesverhalen zijn te vinden op onze Facebook pagina in het album over “Proteïneshop – ketosedieet – (getuigenissen en meer)” 
Wil je graag eerst meer weten over een ketosedieet? Vraag vrijblijvend informatie aan een Pepperscoach! 

De voordelen van een ketosedieet:

  • Makkelijk en effectief gewichtsverlies
  • Goodbye hongergevoel, hello vitaliteit
  • Behoud van de spiermassa
  • Tot 85% vetverbranding
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Langdurige resultaten
ketosedieet

Onze voordelen

Welkom bij
de familie

Peppers Health Center is een gezellige club waar een leuke positieve sfeer heerst. Onze coaches zijn warme en vriendelijke mensen die oprecht willen dat jij gezonder en fitter gaat worden. Zij willen ook dat jij eGymmen tof gaat vinden.

Persoonlijke fitness
training met eGym

Je moet anders trainen om spieren op te bouwen, gewicht te verliezen of te herstellen na een blessure. Jouw trainingsplan en individuele trainingen zijn precies op maat en gepersonaliseerd om jouw trainingsdoelen en jouw persoonlijke fysieke behoeften te ondersteunen.

Eenvoudig, snel
en effectief

Het eGym principe luidt: fit en vitaal in 2 x 30 minuten per week. Geen ingewikkeld gedoe. Vanaf de eerste eGym sessie ga je voelen, dit kan ik volhouden, dit gaat werken. Hier moet ik niet bij nadenken, gewoon doen en… suprise, ik vind het nog leuk ook!

Jouw resultaten
zijn meetbaar

Jonger scoren met jouw cardiologische leeftijd in vergelijking met een vorige test, een beter inbodyscore op lichaamssamenstelling en het visueel verminderen van jouw biologische leeftijd geven je een extra boost en motivatie om door te gaan. 
Het behalen van activiteitslevels werkt extra motiverend.

Wij helpen je
vol te houden

Bij Peppers Health Center starten we met 2 vaste afspraken. 1 opstartafspraak en 1 opvolgafspraak na 5 weken. Onze volautomatische toestellen zijn ook coaches op zich want ze adviseren wanneer het tijd wordt voor een nieuwe krachtmeting of conditietest. Iedereen heeft wel eens wat extra motivatie nodig om te doen wat goed voor je is.

We zijn bijna
fulltime open

Peppers Health Center werkt deels met onbemande openingsuren. Ontdek waarom dat alleen maar voordelen voor jou oplevert.

Succesverhalen

Tevreden klant Peppers Health Center Wetteren

Reumatoïde artritis

Ik was op zoek naar specifieke beweging die een positieve invloed kon hebben op de reumatoïde artritis waar ik mee kamp. Ik ben zeer tevreden over het bereikte resultaat en ik doe enthousiast verder.

- Lucien

Tevreden klant eGym Wetteren Peppers Health Center

Bloeddruk verlagen succes

Mijn bloeddruk wou ik beter onder controle krijgen, daarnaast wou ik ook graag wat kilootjes kwijt en mijn spiermassa verhogen. Ondertussen heb ik mijn doelstelling bereikt en train ik verder.

- Wim

Tevreden klant diabetes 2 eGym Wetteren

Diabetes Type 2 stabiel

Mijn diabetes type 2 is stabiel en onder controle, mijn vetmassa is gedaald, kortom mijn algemeen gevoel is uitstekend.

- Luc

Tevreden klant Peppers Health Center

Duidelijk resultaat

Het resultaat is voor mezelf heel duidelijk. Ik voel me fitter, slaap veel beter, drink minder alcohol, let op mijn voeding en probeer regelmatig iets te eten.

- Johan

Tevreden klant diabetes fit gym Peppers Health Center

Diabetes type 2

Met mijn diabetes type 2 heb ik ondertussen een prima bloeduitslag gekregen want mijn suikerwaarden waren gedaald van 7,6 naar 6,3 en dit door eGym en aangepaste voeding. Ik had zelf nooit gedacht dat ik dit zou kunnen en bovendien doe ik het nog graag ook.

- Annette

Tevreden klant afslanken voeding Vitabox Wetteren

Vitabox

Vier weken echt bewust omgaan met voeding, lekker, gezond en gevarieerd eten. De resultaten zijn verbluffend en een aanzet om anders te eten: meer energie, minder pijn, minder kilo’s.

- Veerle

Tevreden klant eGym Peppers Health Center

eGym

De “fit for life” visie van Peppers Health Center heeft mij geholpen om mijn leven in handen te nemen en ook gezonder te gaan leven. Doorzetten lukt door de resultaten die ik zelf zie en kan opvolgen in mijn eGym fitness app.

- Peggy

Tevreden klant eGym Wetteren

Meer energie en meer slaap

Ik heb terug meer energie, slaap veel beter en ben op 2 maanden tijd 6 kg afgevallen. Ook zijn de fysieke klachten ( rug en heup) sterk afgenomen.

- Leen

Tevreden klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

De Vitabox is me heel goed bevallen. Gevarieerde en lekkere gerechten, geen honger gevoel door de eiwitrijke tussendoortjes en de kilootjes die ik nog kwijt wou, gingen er af.

- Cindy

Klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

Heel tevreden over de Vitabox: vooral de afwisseling gedurende de 4 weken was een verademing

- Annick

Is Peppers Health Center iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een plaats om meer te bewegen, te werken aan je gezondheid en tips om af te slanken in regio Wetteren? Dan is Peppers Health Center beslist iets voor jou! Zet nu de eerste stap naar een gezonde levensstijl en doe vrijblijvend de Peppers test.